INICI DE LA PISTA COBERTA 2017-2018




Comencem aquest hivern (per cert molt fred i amb moltes tramuntanades) amb algunes baixes en l'equip cadet i juvenil, i ja tenim aquí els primers controls de pista coberta.
Els cadets van ser els primers en competir a Sabadell, i amb molt bones sensacions.
En Gerard Guixeres va aconseguir la mínima per participar en el campionat d'Espanya de salt d'alçada en el seu primer control saltant 1m72cm. També tenim a la Júlia Font molt a prop d'aconseguir  la mínima en 60mt, tot i que haurà de fer algunes curses més perquè encara li falta afinar un xic més la tècnica. Vam competir a Bompás (França) amb els juvenils, júniors i promeses. Allà van sortir les primeres mínimes per campionats d'Espanya de l'Aitana, l'Africa i la Patrícia. Marca personal, aquest cop per la Maria Sais en llançament de pes amb un millor llançaments de 10.47, encara una mica lluny d'aquest 12 metres que demana la federació per anar a Antequera, però amb bona progressió.

Aquestes dates nadalenques competien des de la categoria benjamí fins a absoluts a Palafrugell en les jornades de proves combinades que cada any organitza el Sr. Massa. Els resultats ens fan ser optimistes, tot i que la participació ha estat una mica fluixa, molts dels nostres atletes han passat uns dies de vacances amb la família i no tots estaven disponibles. Destaquem els 2385 punts de la Julia Font en el heptatlò sub 16 i el potencial d'en Gerard Guixeres que aconseguia 2642 punts amb només 5 proves disputades, aquest noi serveix per les combis.....l'haurem d'ensenyar a saltar perxa!!
Marca personal per l'Aina Pedrol en el 300mll del control amb 47.73 i tambè bones sensacions per la Patricia que corre el 60mll en 8.19 i el 300mll en 43.30.

I ara parlarem una mica del infantils que gracies al Roberto estan aprenent moltíssim. És molt complicat, en el temps de les nintendos i dels telèfons mòbils, que molts d'aquests nois estiguin atents i concentrats en una cosa que a més requereix d'un esforç extra, però amb tot i això, en Roberto se les apanya prou bé per treure el millor de cada un d'ells. Roberto......gracias por tu paciencia y por tus "haribo". De veritat que m'emociono molt quan veig l'evolució de cada un d'ells, ja no tant per les marques que fan, però si per la cara de satisfacció que posen quan veuen que evolucionen i que fan una cosa ben feta, quan els felicitem pel cros, per aquella cursa de tanques, perquè han superat la marca del mes passat, o perquè han col.laborat a l'hora de recollir sense que ningú els hagi manat..... en fi.....que això de l'atletisme és important i que la mainada i la seva educació és igual d'important. 













Comentaris