17/12 EL VENTALLÓ ES MOU!!!!


Aquest cap de setmana ens hem mogut!!!!

 Els cadets i juniors a Sabadell amb molt bones marques de les vallistes Aitana Radsma (mmp 9.12), Julia Font (10.62) i Aina Pedrol (11.12), i de les llançadores Maria Sais (9.80 en llançament de pes) i Estel Pons (8.65 també en pes).

Els benjamins, alevins i infantils es van dividir entre el cros de St. Pere Pescador i la jornada de proves combinades de Palafrugell on van haver moltes medalles i molt bons registres, alguns potser ens donaran el pase a disputar el campionat de Catalunya infantil de combinades el proper 25 de febrer.
En el cros destaquem l'actuació de les noies alevines que tornen a aconseguir triplet (Paula, Laia i Duna), de la Bruna que es puja com a segona classificada al podi, en Sergi que també queda segon, els germans Caralps que pujen tots dos al podi i la Raquel guanyadora en categoria cadet. 

A Palafrugell, les combinades!! Jornada on cada atleta participa en tres, quatre, cinc i fins a deu  proves segons la categoria, i on els nois i noies necessiten una dosi extra de concentració per fer-ho tot el millor possible ja que es puntuen la totalitat de les proves. Molt bona puntuació per en Babou Sarr, la Judit Alemany, en Pablo Doornekamp en Marc Fernandez i la Judit Marimot.


RESULTATS CONTROL CADET SABADELL 17/12/2016

RESULTATS COMBINADA PALAFRUGELL 17/12/2016

Comentaris