JORNADA DE PROVES COMBINADES. CATEGORIES PROMOCIÓ. PALAFRUGELL 19/12/2015



Molt interessant la primera jornada de promoció que es va celebrar el passat 19 de desembre a Palafrugell.
Pels més nous, us explicaré que les proves combinades són un conjunt de proves que on es van sumant punts per prova i el guanyador és el que més punts a sumat al final de tot. Els petits han de participar en totes les proves que els hi toca per categoria.  D'aquesta manera anem veien les aptituds o punts més febles de cada un d'ells i després intentem planificar activitats per millorar aquest punts dèbils.
 Molt bona participació per part de la nostre entitat i molts bons resultats. Destaquem l'actuació de Guillem Guixeres primer amb 304 punts a la seva primera combinada en categoria benjamí i de l'Alexandra Caimel segona amb 401 punts també en categoria benjamí. Els dos tercers llocs van ser per en Gerard Guixeres i la Paula Reyes en categoria infantil i aleví respectivament, i dos quartes posicions per en Pablo Doornekamp i la Laia Ballesta també en categoria aleví.

Aquestes jornades ens serveixen a nosaltres per saber que hem de millorar a l'hora de planificar les activitats i a ells/elles per aprendre la mecànica de la competició

Un dia poc assolellat però sense fred. Us deixem aquí el resultat de tota la competició.


RESULTATS DE LA JORNADA

Comentaris