UN MAIG PLE DE COMPETICIONS I BONS RESULTATS

PROMOCIÓ

Bona participació i molta calor a la jornada Gironina de dissabte. 
En Babou Sarr aquest cop s'endú dues medalles cap a casa, or en el salt de longitud amb un millor salt de 3.41 i plata en el 60mll amb 9.6. L'Aitana queda segona amb mmp de 13.4 en el 80mt i l'Adrià Framis obté la mínima per la prèvia del campionat de Catalunya en el salt de llargada amb un salt de 3.81m. 
El dia 30 es disputa l'última jornada de promoció a les comarques de Girona. Un cop finalitzades totes les proves farem un recull dels atletes classificats per les fases previes del Cnat. Català.


CATEGORIA JUVENIL

En categoria juvenil vam felicitar en Paul Avertin per la mínima aconseguida el passat diumenge a Lloret en el 400mt amb 57.63 que li dona pas a disputar el Campionat d'Espanya juvenil.
Marques personals per en Layin Sey en llargada 6.05 i en 100mll amb 11.57 (+3.6), llàstima d'aquest vent a favor. L'Africa també va millorar el seu registre en 100mt en la segona jornada de la lliga Estatal amb 15.32 i l'Àlex Garde va finalitzar per fi la seva primera cursa de 110mt amb un bon registre de 17.40.


PER EQUIPS (equip filial del nostre club)

El U.A Lleida es proclama CAMPIÓ DE CATALUNYA del relleu juvenil femeni de 4x400 amb l'equip format per Lydia Ayuste, Mar Segura, Alba Andres i Hafida Tourani.
En categoria juvenil masculí i amb l'equip format per en Layin Sey, Andreu Mur, Marc Liebana i Joel Comenge queden en tercera possició del campionat.

Un cop disputats els dos primers encontres de la lliga Estatal de primera divisió, i havent guanyat tots dos encontres, el U.A Lleida femení va en segona possició.





Comentaris