CROS A CASTELLÓ D'EMPURIES. 22/11/2014


Continua el circuit comarcal de cros escolar de l'Alt Empordà. Aquest cop teniem cita a Castelló d'Empúries i com en edicions anteriors els nostres petits han demostrat que estan fets uns atletes.
 Ens agrada veure com s'aixequen de bon matí disposats a fer esport i passar un bon matí amb els seus amics. Ens agrada veure com milloren cada dia una mica més i com comencen a formar part d'aixó tan maco que es diu ESPORT.
Normalment sempre fem una menció especial als nois i noies que han pujat al podi, aquest cop, a més voldria resaltar els noms de la Emma, la Laia, la Shalimar, l'Alexandra, la Tànit, la Camille, la Edna, l'Adriana, la Melodi, l'Ian, en Sergi, en Blai, l'Oscar, l'Oriol, en Nico, en Leo, en Max, l'Octavi, en Babu, en Lluc, en Pol, en Pablo, en Jan, en Flavio, l'Adrià, en Lluc, en William o en Musa. Tots vosaltres i algú que segur em deixo fan que aquesta família sigui cada cop més gran i que valgui la pena organitzar aquestes sortides, a més, he de dir que estic realment sorpresa amb lo bé que ho feu. Cada dia millor!!!!


En aquesta ocasió els podis han estat per: L'Aram Padulles, en Gerard Framis, la Duna Mayné, la Judit Alemany, la Raquel Osorio, en Josep Mª Segarra, en Pol Gómez i per en Sweikow Boye. Molt bé nois!!!!!!
Aquí us deixo les fotos que va fer la Mariona Isern i en Blue Pfaff.

FOTOS AQUI

Comentaris