CAMPIONAT GIRONI DE RELLEUS. GIRONA 29/04/2014

Dissabte al campionat Gironi de relleus vam participar com a membres del Girona Costa-Brava en els relleus de categories cadet, juvenil i absolut. Nomès un equip infantil masculí, en categories de promoció va representar el club en aquesta ocasió.
L'equip cadet de 4x100 format per l'Adam Gomez, en Paul Avertin, en Ramon Castells i Blue Pfaff van proclamarse campions, al igual que en 4x300 on van competir l'Alex Garde, Ramon Castells, Adam Gomez i Blue Pfaff.
En categoria cadet femení, segona possició per l'equip de la Mariona Isern, l'Elena Mas, la Julia German i Montse del Puerto. Primera i tercera possició pels equips A i B del girona Costa-Brava en categoria juvenil femení 4x100 on les atletes procedents del Ventalló, Lydia Ayuste i Africa Radsma formaven equip amb l'Anna Massa i la Sokaina Talki a l'equip B. Tercera possició també per elles al 4x400 absolut.
En categoria absoluta l'equip on participava en Layin Sey de 4x100 van ser segons darrera del GEIG.
En la competició paral.lela de llançament de martell 3 medalles pels nostres atletes. Primera i tercera possició per en Gerard Caparros i en William J.Jaensen, respectivament, en categoria infantil i tercera possició per en Josep Mª Segarra en categoria cadet.