PROVES COMBINADES I DE CONTROL A PALAFRUGELL 02-03/01/2014

Cadets i juvenils  van participar dijous i divendres en la jornada d'hivern de proves combinades i  control de Palafrugell. Per molts, ha estat el primer contacte amb la pista des de la temporada anterior. Molt bones sensacions en general i algunes primeres marques de la temporada que fan pensar en positiu.
En la combinada complerta va participar en Paul Avertin que, amb 2981, va quedar primer de la seva categoria i es queda a 320 punts de la mínima exigida per entrar en el Campionat d'Espanya. La Lydia Ayuste també va completar la combinada, es va classificar en segon lloc i es queda a 207 punts de la mínima Estatal. Ara toca treballar els salts amb més energia i esperar els propers resultats en el campionat de Catalunya.
Bones sensacions per en Layin Sey en 60mll on va parar el cronometra en 7.64 i en 60mt (9.13). Bona cursa també per en Ramon Castell en 300mll, tot i que encara li podem donar una mica més de moviment als braços.
Molt bé els nouvinguts Blue, Alex i Musa. Amb un xic de nervis per ser un dels primers cops que competien, però ho van fer molt bé.
La Africa Radsma va participar en 60mt (9.82) i 300mll (46.74), marca personal en cada prova, i la Bàrbara en 800mll dijous i 300mll divendres, marques que ens han de servir per anar programant el proper bloc d'entrenament.


RESULTATS PROVES COMBINADES

RESULTATS PROVES CONTROL

Comentaris