DISSABTE 14 DE DESEMBRE....CROS ESCOLAR DE VENTALLO 2013



Coincidint amb el dia de la celebració de la Marató de TV3, avui a Ventalló, s'ha disputat la penúltima prova del circuit comarcal de cros de l'alt Empordà. Un dia assolellat i amb una temperatura magnífica ha propiciat que el cros fos un èxit en participació i que tant nens com acompanyants aprofitessin per gaudir d'un matinal esportiu al aire lliure a l'entorn immillorable que ens ofereix els Gorgs de Ventalló. 
L'associació esportiva Atletisme Ventalló vol donar les gracies a tots els pares i mares que han estat durant tot el matí ajudant en diverses tasques (l'Ana, la Olga Ballana i família, la Neus, la Carme.B, en Xito, la Carme.M, la Severine, les noies juvenils que han fet pastissos, la Setu Sarr, la Marta, la Olga Ribas, en Josep Alabau, en Joan Puigbert....segur que em deixo algú, disculpeu...), a l'ajuntament del poble per donar suport a totes les activitats que es proposen, i al consell esportiu de l'alt Empordà (Irina..".tu vales mucho"). Donem igualment les gracies al grup de juvenils que no ha participat en la cursa i que han estat fent tasques de control de circuit.

Aquí teniu les fotos (molt maques) que ha fet l'Ivó. Els resultats els penjaré dimarts o dimecres....els resultats també han estat un èxit!!! 


Comentaris