ULTIMES NOTICIES DEL C.A.VENTALLÓ

Aquest mes de gener ha estat molt intens, hem tingut l’últim cros del Circuit Gironí, on la Lydia va acabar segona de la classificació final infantil femení, dues jornades de pista de promoció, el campionat de Catalunya de pista coberta cadet, i alguns dels nostres atletes (la Patricia, la Paula i la Fatomata) van participar,fent equip amb el Girona Costa-Brava, en el Campionat de Catalunya sub-20.

Per resumir una mica tot això podem fer un balanç molt positiu, ja que tenim molts atletes participant en totes aquestes proves, aixecant-se molt d'hora els caps de setmana, fent noves amistats, i superant-se una mica més cada dia.

Hem tingut alguns resultats increïbles com la cursa que va protagonitzar en Layin a Palafrugell de 60mll (8''45), on va aconseguir situar-se en un dels primers llocs del rànquing català infantil d'aquest any.....si continua així, encara el veurem a les olimpíades!!

Podeu veure fotos de les diferents competicions fent clic aquí.

La Mar i la Mariona van fer marca personal en el 600m (2:15 i 2:18 respectivament), l'Esteban, el Josep Mª i el Joan Mitjanes van destacar en el llançament de pes,entre els 34 participants del concurs varen quedar, 2on, 3er i 5è respectivament. Molt bé també la Natalia i la Irina (les més peques de les nostres participants) van saltar longitud, córrer les tanques, llançar el pes i córrer el 60m espectacularment. En Joan Salvi i en Xavi també van participar en el salt de longitud amb salts de 3,12 i 2,75 respectivament.

En el campionat de Catalunya cadet en pista coberta, la Patricia va disputar les semifinals del 60mt.i del 600m i la final del 60mt en un matí, aconseguint la 6ena posició en aquesta final. A la tarda va córrer la final del 600m aconseguint el quart lloc de la classificació. FELICITATS!!!

Avui 12 de febrer en Layin ha participat en el campionat de Catalunya de proves combinades infantil (60mll, llargada, pes i alçada), ha fet una bona actuació en el 60mll i a la llargada on ha aconseguit saltar 4,36; però ens hem quedat una mica curts en el pes i l'alçada....¡¡Haurem de practicar més!! Sigui com sigui en Layin ja ha trepitjat la nova pista coberta de Sabadell i per la propera, ja tindrà una mica més d'experiència. La Paula ha aprofitat el viatge per fer un control de 600m on ha rebaixat la seva marca en 4 segons (2'02").

Demà al matí la Patricia participarà en el Campionat de Catalunya de proves combinades cadet, on haurà de fer: 60mt, alçada, pes, longitud i 600mll. A la Patricia la tenim molt a prop d'aconseguir la mínima per participar en els campionat d'Espanya de pista coberta en el 60mt i a l'alçada....MOLTA SORT I A PER TOTES!!!!