¡GRÀCIES A TOTS!

Diumenge 12, varem cel.lebrar el VI cros de Ventallo, amb una participació de 384 atletes en diferents categories.
Barbara Ramon del AACATALUNYA i Hamid Kabouri del LLORET LA SELVA es varen proclamar campions en categories absolutes. En categories de promoció destaquem el primer lloc obtingut per la Lydia Ayuste del nostre club en la cursa infantil femenina, on varen participar també la Paula, la Mar, la Mariona i la Sara, fent totes una molt bona cursa. Patricia Ayuste va quedar segona per darrera de Jeanette Hernandez del LLoret La Selva.
Sorpresa en categoria pre-benjami masculí on en Marc Fernandez i Aram Padulles van quedar en 10ª i 11ª posició.
Volem donar les gràcies a tots els participants i sobre tot als pares voluntaris que van treballar perquè tot estigues a punt i poguesim gaudir d'un mati d'esport i d'un dinar popular, on atletes de diferents comarques van compartir experiències i jocs.

Podeu consultar tots els resultats fent clic aquí.