CAP DE SETMANA COMPLERT 29 , 30-11-2008


Dissabte i diumenge els nois i noies de l’ATLETISME VENTALLO han estat molt enfeinats.
Dissabte van participar en el 2on CROS ESCOLAR disputat a Roses on van aconseguir per segona vegada el primer premi en la categoria de “ZER AMB MAJOR NUMERO DE PARTICIPANTS”. Igual que l’anterior edició els postres nois i noies van anar cap a casa carregats de medalles i d’il•lusió.
El tercer i últim cros escolar de la temporada es farà el dissabte 13 de desembre a la Jonquera.
Diumenge es disputava la Jean Bouin a Barcelona i el 6è cros del circuit Gironí a Salt.
Varem tenir participació a les dues curses. A Salt, en Genna i en Vladic van representar al club en categories aleví i benjamí.
Per anar a la Jean Bouin alguns van haver de matinar una mica, però varem pasar un dia magnífic: matinar, viatge, escalfament, curses, esmorzar, jugar, animar, jugar, dinar, fotos, postres ¡en Layin molts postres!!!, jugar al parc, i de tornada….. no penseu que es van dormir al cotxe, encara tenien forces per explicar acudits, parlar de pets i llufes, i altres coses ……
Totes les curses van anar molt bé, la Patricia va ser 9ª, la Lydia 8ª, la Mar 81ª en unes curses de mes de 140 participants, igual en les categories masculines a on en Mustafa, en Joan Salvi i en Layin van ser 103e,106e i 201e.


Fotos de la Jean Bouin

Fotos del cros escolar de Roses

Comentaris