El Consell Comarcal de la Selva dóna el tret de sortida a la temporada de Cros Gironí

La població de Lloret acull la Trobada de Tècnics de la Unió de Consells Esportius de Catalunya
Un total de 5000 atletes participaran en les proves que se celebraran els mesos de novembre, desembre, gener i febrer

El Consell Comarcal de la Selva ha donat el tret de sortida a la temporada de Cros Gironí, aquest dilluns, 17 de setembre. En el marc d’una reunió, que es va celebrar a la seu de l’ens comarcal, es va confeccionar el calendari del Gran Premi Consell Comarcal de la Selva de Cros-Circuit Gironí de Cros. En el transcurs d’aquesta trobada, en la que hi van participar els principals responsables dels clubs gironins d’atletisme, va elaborar el calendari del què serà la XVII edició del Gran Premi Consell Comarcal de la Selva de Cros, IV Trofeu Diputació de Girona i Circuit Gironí de Cros.
Sens dubte, aquest circuit de proves atlètiques compta amb una llarga tradició i renom arreu de les comarques catalanes. En l’edició d’enguany, aquestes proves tenen una previsió de participació d’un total de 5.000 atletes que disputaran les proves durant els mesos de novembre, desembre, gener i febrer. Les proves de cros, que es distribueixen en diverses poblacions gironines, tenen el següent calendari: 4 de novembre, XII Cros d’Olot; 11 de novembre, XXV, Cros de Sant Hilari Sacalm; 18 de novembre, XXXIV Cros de Santa Coloma de Farners; 25 de novembre, X Cros Ciutat de Girona; 2 de desembre, VII Cros de Salt; 16 de desembre XXIII Cros de Caldes de Malavella; 23 de desembre, XIX Cros de Vidreres; 13 de gener de 2008, VII Cros de Banyoles; 20 de gener de 2008, III Cros de Ventalló; 3 de febrer de 2008, XII, Cros de Riudellots de la Selva.

Trobada de tècnics de la Unió de Consells Esportius de Catalunya

D’altra banda, la població de Lloret de Mar acull aquest dijous, dia 20 i el divendres, dia, 21 la trobada de tècnics de la Unió de Consells Esportius de Catalunya, que inaugura el curs 2007/8.En el marc d’aquesta trobada hi participen 50 tècnics esportius d’arreu de les comarques catalanes. L’objectiu d’aquesta iniciativa es posar en comú les directrius que regiran l’activitat esportiva dels Consells Esportius durant el curs 2007/8.

el Dijous, 20/09/2007 a http://www.selva.cat/premsa/?p=78

Comentaris